Δρασεις, Επικαιρότητα - Δελτία Τύπου

Ομιλία για τον προληπτικό ρόλο της διατροφής στον καρκίνο του μαστού

Ο Κων/νος Ξένος, αντιπρόεδρος του ΕΙΔ, στα πλαίσια της ενημερωτικής ημερίδας για τον καρκίνο του μαστού που πραγματοποιήθηκε  στο αμφιθέατρο του  Ινστιτούτου Pasteur  (στις 30 Οκτωβρίου)   μίλησε για τα νεότερα δεδομένα του ρόλου της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε περισσότερα
Ομιλία σε σχολείο

H συνεργάτιδα του ΕΙΔ διαιτολόγος- διατροφολόγος Ευγενία Αλεξάνδρου μίλησε για την ισορροπημένη διατροφή και τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε παιδια 3,4,5 και 6ης Δημοτικού στο 13ο δημοτικό σχολείο Π.Φαληρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας κατά της Παχυσαρκίας.

Διαβάστε περισσότερα
Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 – Ζάππειο

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά τον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®!

Διαβάστε περισσότερα
Δελτίο Τύπου. «Νέοι… για πάντα!».

Στις 14 και 15 Ιουνίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης διοργανώνει τη διημερίδα «Νέοι… για πάντα!».

Διαβάστε περισσότερα
Παρουσίαση του βιβλίου ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUPER FOODS

Μια πολύ όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 στο Gazarte. Οι Εκδόσεις Διόπτρα και οι διαιτολόγοι - διατροφολόγοι Κωνσταντίνος Ξένος και Αστερία Σταματάκη παρουσίασαν και γιόρτασαν το νέο τους βιβλίο "Γνωρίστε τα ελληνικά super foods".

Διαβάστε περισσότερα
Γνωρίστε τα ελληνικά super foods

Τροφές της Ελλάδας, θρεπτικές, νόστιμες, προπάντων υγιεινές, που τις συναντάμε καθημερινά ή και πιο αραιά στο τραπέζι μας. Τι ξέρουμε γι' αυτές; Πόσο παλιές είναι και πόσο τις έχουμε αξιοποιήσει στην ελληνική κουζίνα;

Διαβάστε περισσότερα
Ομιλία στο Λιμενικό Σώμα

Eνημερωτική ομιλία στις εργαζόμενες γυναίκες της Ένωσης Λιμενικού Σώματος του Υπουργείου Ναυτιλίας

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12