Δρασεις, Επικαιρότητα - Δελτία Τύπου

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ … ΓΕΥΜΑΤΩΝ

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ … ΓΕΥΜΑΤΩΝ...Στο πλαίσιο της πρότυπης διατροφικής εκπαίδευσης, σημείο αναφοράς και για τις δράσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, ξεκινά στην Αθήνα μια μοναδική θεατρική παράσταση με σκοπό...

Διαβάστε περισσότερα

Το παρών σε μια σημαντική ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Περιβάλλον, Γυναίκα & Υγεία» που θα λάβει χώρα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής το Σάββατο 04/12/2010, θα δώσει το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής με ομιλία του αντιπροέδρου του ΕΙΔ κλινικού διαιτολόγου – διατροφολόγου Κου Κωνσταντίνου Ξένου.

Διαβάστε περισσότερα
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΙΙΙ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ - 3ος ΧΡΟΝΟΣ...Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα
 Έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Ξεκινά αυτήν την εβδομάδα το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής (ΕΙΔ) σε ιδιωτικά σχολεία της Αττικής. Το πρόγραμμα με τίτλο «Σκέφτομαι και Τρώω» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 11-14 ετών και έχει ως στόχο να ενημερώσει για την αξία της ισορροπημένης διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο παροχής έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών σε θέματα ισορροπημένης διατροφής και υγείας, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής (ΕΙΔ), με αρωγούς του τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το διαδίκτυο, αλλά και με τη διεξαγωγή δικών του εκδηλώσεων, έχει ήδη ξεκινήσει να παρέχει πληροφόρηση για μια ευρεία γκάμα θεμάτων που άπτονται του αντικειμένου του.

Διαβάστε περισσότερα
Με Εξαιρετική Επιτυχία και Συμμετοχή 3000 Παιδιών Ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Σκέφτομαι και Τρώω» για το Διάστημα Φεβ-Απρ 2009

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής με τίτλο «Σκέφτομαι και Τρώω», σε ιδιωτικά σχολεία της Αττικής. Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι καθηγητές, δάσκαλοι και μαθητές των σχολείων που επισκέφθηκε το πρόγραμμα, ενώ ζήτησαν από το ΕΙΔ τη συνέχεια και επέκταση του για την επόμενη σχολική χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής και πάλι κοντά στους μαθητές

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής συνεχίζει για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ που απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 11-14 ετών, ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12